BCT-Rollenwerk Blijft Duren

Sluiktrainen binnen het BCT is quasi onmogelijk. De redactie kon opnieuw de hand leggen op staalharde bewijzen van vele uren rollenwerk. Deze keer draait de hometrainer vollen bak in de Kijkuitstraat, ten huize Smout. De Breuk heeft immers ook een fietsdoel : geen Mallorca, geen Ronde van Vlaanderen Cyclo. Nee, deze klimmer gaat voor een grotere uitdaging : de Stelvio !

Half juni moet hij klaar zijn voor een fietstocht op deze prachtige bergpas in de Italiaanse Alpen, die we kennen vanuit de Giro. De Passo dello Stelvio kent 48 haarspeldbochten. Dat wordt dus hard labeur en daarom moet er stevig getraind worden. Naar ’t schijnt al om 05.30u ’s morgens. Terwijl de meesten onder ons rustig liggen te maffen, heeft de Breuk er al heel wat kilometers opzitten tijdens het vroege ochtendgloren.

Dat gaat wat geven bij de BC-seizoensstart. Met al deze winterse inspanningen staat iedereen stijf van de form. Goe bezig BCT.

2015-03-07T17:48:16+01:00 februari 26th, 2015|