Afscheidsfeestje BCT-tenue

Knipsel12

We hebben er 3 jaar van kunnen genieten, maar nu is het einde van onze ouwe, getrouwe BCT-tenue echt in zicht. Het nieuw dubbel gestroomlijnde BCT-koerspakje is vakkundig in elkaar gezet en wordt eerstdaags vanuit Italië overgevlogen naar Kalmthout. Als de nieuwe kledij binnen is, sturen we asap een bericht rond voor de verdere verdeling onder de leden. Maar alvorens we kunnen blinken in de kersverse tenue, nemen we er eerst eervol afscheid van ons huidige kledij.

De ceremonie heeft plaats in het Brouwershuis na de woensdagavond rit deze week. De omstandigheden voor een beestig feestje zijn optimaal : ze beloven lekker zonnig terrasweer, donderdag is een betaalde verlofdag en de kledij mag kapot. Wie weet zit er zelfs een rituele verbranding in tijdens de late uurtjes. Dat ziet er dus goed uit. Afspraak woensdag 4/5 om 19u aan de Ster en of tegen 21u in ’t café.

2017-01-30T11:17:46+01:00 mei 2nd, 2016|