Nieuw : de BCT-bidon

IMG_4352

De gulheid van het BCT-bestuur kent geen grenzen. Niet alleen bieden we met de steun van de sponsors een set kledij van topkwaliteit aan tegen belachelijk lage prijzen. We bieden elke renner ook gratis een set BCT-bidons aan. En het is niet zomaar een bidon. We spreken hier wel degelijk over de Tacx Shiva bidon met  de ingenieuze membraandop Shanti. Het nieuwe logo van onze club past perfect op de gitzwarte bus.

We citeren de producent : ‘De dop is snel met één beweging open of dicht te draaien. In ‘open’ stand is de bidon continu klaar voor gebruik. Het speciale membraansysteem zorgt er voor dat de inhoud er niet uit lekt. Pas zodra in de bidon wordt geknepen, komt de drank er uit, precies in de gewenste hoeveelheid. De Shanti kan ook ‘op slot’ worden gedraaid.’

 

 

2017-01-30T11:17:46+01:00 mei 5th, 2016|