Verbroederingsrit met KWB Zoersel

kwb

Zondag 5 juni fietsen we samen met de gele wielertoeristen van KWB Zoersel. Deze verbroederingsrit met het BCT komt er na eerdere verkennende fietstochten.

Vorig jaar stonden we samen in de Ronde Van Vlaanderen en enkele weken geleden reden we zij aan zij in de Amstel Gold Race. ‘Sterke Ludo’, de collega van Manu, is nu al wereldberoemd bij het BCT. Wat een beest is dat ? En dan is er nog ‘zingende Wim’, alias de Molly. Zelfs als hij piepedood op zijn fiets zit, kraamt hij nog luidkeels Vlaamse schlagers uit. En Stefan Witters uit Kalmthout kennen we ook, hij is de ‘berggeit’ van de KWB’ers en bijna vaste gast op onze woensdagavondritten. Maar ze zijn nog met veel meer en dus gaan we eens samen fietsen en vooral : achteraf goed drinken en ook een beetje eten in den Bossie.

We komen samen om 08.30u aan de Ster voor een rustige tocht van ca. 90 km. naar de Kreekraksluizen.

 

 

 

2017-01-30T11:17:46+02:00 mei 23rd, 2016|