Ge komt wat tegen op zondagochtend …

Zo’n een half uurtje vroeger vertrekken op zondagochtend is toch een wereld van verschil.  Iedereen staat vollen bak gemotiveerd voor een tripje van 100km (wind of geen wind), nieuwe Canyon’s worden getest en vooral de feestende jeugd is nog niet thuis geraakt.  Vooral diegene die met zijn tandem in het midden van het kruispunt stond, zal gisteren toch een suppoke gepakt hebben voor de hoofdpijn.

Verder was het eerste stuk een omgekeerde Oesterdam voor de 15 aanwezigen, na de brug van Tholen werd door de reisleider een afslag genomen voor een extra lusje van 25 km windbeuken tot aan de Oesterdam.  Kleine slordigheid van de organisatie was één stukje onverhard dat voor twee platte banden zorgde, waarbij de splinternieuwe Canyon van Jef VDB voor de eerste keer op zijn kop stond.

Na 75 km afzien, deed de Oesterdam met wind op kop extra pijn.  Geen ontsnappingen, geen gespeel, gewoon afzien en binnenrijden….

De Pomtons, Leffes en croques smaakten extra goed na een zware rit richting Sint-Maartensdijk.  Kortom, ge komt wat tegen op zondagochtend.  Wie kom je niet tegen : Tommy VH, die zich een beetje had overslapen.

 

2016-08-08T21:02:55+02:00 augustus 8th, 2016|